top of page

Kjøpsbetingelser

Kalkmaling Norge AS

Levernesveien 60

1894 Rakkestad

Kundeservice: +47 450 26 540

E-post: kontakt@kalkmalingnorge.no

NO931095765 MVA

Faktura- og returadresse

Generelt

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpsvilkår. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning). Det viktigste for oss er fornøyde kunder, vi er glade for tilbakemeldinger og vil gjøre vårt beste for å legge til rette for en god handel. Ikke nøl med å ta kontakt; kontakt@kalkmalingnorge.no hvis du har noe på hjertet! For øvrig skal ethvert kjøp av Kalkmaling Norge sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt:

Priser

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er mva og eventuelt andre avgifter. Ved pakketilbud gjelder ikke prisene dersom en eller flere komponenter tas ut av pakketilbudet. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Betaling kort (VISA og MasterCard)

Ved kortbetaling benytter vi profesjonelle leverandører som følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Vi oppbevarer ikke, og kan heller ikke se, dine private kortopplysninger. Vi gjør oppmerksom på at banken din vil kunne kreve bruk av BANK-ID ved betaling, så du må ha brikken din eller mobilen klar. Vi anbefaler BANK-ID på mobil, som du kan lese mer om her. Stripe: En god betalingstjeneste, og en trygg og rask måte å betale på. Stripe lar deg betale og overføre penger uten å måtte dele betalingsopplysninger.

Frakt- og ekspedisjonsgebyr

På bestillinger tilkommer porto og ekspedisjonsgebyr. Henter du hos oss, er det selvsagt fraktfritt. Du kan hente hos Rause Rebruk i Industriveien 7, eller på Circle K i Rakkestad, Haldenveien 1.

Levering

Igjen - vi har flere alternativer, slik at du som kunde kan velge det som passer deg best. Følg veileder under bestilling.

Ved mottak av produktene

Etter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss på kontakt@kalkmalingnorge.no hvis noe er galt, og vi vil hjelpe deg. Mottar du en pakke som er ødelagt i transport, bør du nekte å ta i mot den fra transportøren.

Garanti og reklamasjon

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. Snekkerudbua kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller omlevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: kontakt@kalkmalingnorge.no eller på telefon: 450 25 540 og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Ved retur skal skjema for Angrerett fylles ut. Dette skjemaet fikk du lenke til i ordrebekreftelsen eller du kan laste det ned her.

Personvernserklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, bilde, telefonnummer eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over disse opplysningene. Vi samler ikke inn andre opplysninger enn det du selv deler med oss. Vi har ikke tilgang til, og lagrer derfor heller ikke betalingsopplysninger som du deler med våre leveranser av slike tjenester.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du også kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.

Takk for handelen og velkommen tilbake til Kalkmaling Norge.

bottom of page