top of page
mette_profil.jpg

Hei, Mette her!

Kalkmaling Norge drives av meg, Mette.

 

Etter en kreativ vår med Nordic Chic kalkmaling i 2018, startet jeg Malestua - en oase for skaperglede og redesign av møbler, hjemme på gården vår. Det å skape noe samtidig som man kobler av er en super kombinasjon! Senere i 2018 inngikk jeg samarbeid med Rakkestads flotte gjenbruksbutikk, Rause Rebruk. Hos Rause finner du alle Nordic Chic sine farger i kalkmaling og møbelvoks med farger m.m.

 

Sommeren 2019 ble Malestua utvidet til Kalkmaling Norge. Kalkmaling Norge finner du på Facebooksidene: Malestua i Rakkestad og Kalkmaling Norge. Våren 2023 fikk jeg muligheten til å overta distribusjonen i Norge av Norges ledende miljøvennlige kalkmaling, Nordic Chic. Se gjerne nettsiden www.nordicchic.no om vårt varemerke.
 

Bli Forhandler

Nordic Chic har forhandlere er over hele Norge, flest på Sør- og Østlandet. Alle forhandlere skal ha god kjennskap til våre produkter og skal kunne veilede kunden i sitt valg av produkter til akkurat det de vil fornye. De fleste forhandlere legger også til rette for spennende kurs for vennegjenger, firmaer eller regulære kurs som er åpent for alle med påmelding.

Ønsker du å bli forhandler av Nordic Chic tilknyttet Kalkmaling Norge? Les våre betingelser nedenfor, velkommen til å ta kontakt.

Vennlig hilsen

Mette Oleivsgard

Distributør Nordic Chic, Kalkmaling Norge

Betingelser

sakura-5935903_1280.png
bottom of page