Om Malestua, Kalkmaling Norge

Malestua startet sommeren 2018 etter en kreativ male-vår med Nordic Chic kalkmaling. Videre har driften utvidet seg til et godt samarbeid med Rakkestads populære gjenbruksbutikk; Rause Rebruk. Malestua har sitt utsalgssted hos Rause. Her får du også kjøpt kalkmalte møbler og du kan gjøre funn av vaskede og rensede gjenstander og møbler. I tillegg til lokalt utsalgssted, sender Malestua/Kalkmaling Norge varer fra nettbutikken over hele Norge.

 

Nordic Chics produkter er kjent for sin gode kvalitet og etterspørselen øker. Malestua har derfor utvidet til Kalkmaling Norge, og er i ferd med å bygge opp Oslo Kalkmaling. Initiativtaker til Malestua og Kalkmaling Norge er meg, Mette Brun Oleivsgard. Jeg har stor sans for redesign og gjenbruk med stil, og nyter stort av den avkoblingen det er å utfolde seg kreativt samtidig som man skaper noe. Jeg er utdannet adjunkt og har verdens beste yrke som lærer. 

  

Veldig moro å dele malegleden med andre! 

Hilsen Mette

mette_profil.jpg

Hvorfor velge Nordic Chic?

Dette er møbelmalingen som tar vare på innemiljøet. Nordic Chic® Kalkmaling er merket med EUs miljøblomst, har ingen VOC og inneholder ingen løsningsmidler. Den har MAL kode 00-1. Den inneholder ikke akrylater, fungicider eller kopolymerer. Den er derfor god for barnemøbler, på barnerom og soverom, og generelt innendørs. Nordic Chic kalkmaling kan brukes på mer enn møbler. Den gir utmerket dekning på de fleste overflater, blant annet glass, tre, stein, fliser, plast, metall, laminat, betong, tekstil … faktisk vil den dekke nesten alle overflater! Og alt dette UTEN pussing, grunning og forbehandling!

 

Nordic Chics kalkmaling kan også brukes på vegg. I tillegg har vi en egen veggmalingen som er basert på leire, så veggene puster og gir et sunnere inneklima. Malingen er laget av helt naturlige ingredienser og er derfor også svært luktsvak.

 

Rause Rebruk i Rakkestad

Her har Malestua sitt utsalgsalgssted. Rause er en god samarbeidspartner til Malestua i Rakkestad! 

Rause Rebruk er en gjenbruksbutikk med høy kvalitet og lave priser; Industriveien 7 i Rakkestad.

Åpningstidene her er 9:00 - 14:30, alle hverdager.