mette_profil.jpg

KALKMALING NORGE, Malestua drives av meg, Mette.

Etter en kreativ vår med Nordic Chic kalkmaling i 2018, startet jeg Malestua - en oase for skaperglede og redesign av møbler 💚  Det å skape noe samtidig som man kobler av er en super kombinasjon!

Her i Rakkestad har vi en svært flott gjenbruksbutikk på Industrifeltet, Rause Rebruk. Du kjenner ikke lukten av brukt når du går inn der. Rause tar imot bl.a. møbler og de som ikke selges, er modne for malekosten. Kalkmaling Norge, Malestua og Rause Rebruk samarbeider:  Hos Rause finner du alle Nordic Chics farger og ganske sikkert et møbel også. Her finner du også ferdig oppussede møbler.

Velkommen!

 

Kalkmaling Norge, Malestua har også samarbeid med Bruktboden Asvo i Skjebergveien, Sarpsborg. I tillegg til at varene er rene, vil du få mange kreative ideer om du tar en tur i denne butikken! Og få absolutt med deg deres spesialitet: selvlagde flotte fuglematere av porselen og glass. Også her får du kjøpt kalkmaling, Top Coat og møbelvoks i flere farger. 

Velkommen!

 

Sommeren 2019 ble Malestua utvidet til KALKMALING NORGE.

Navnene er derfor slått sammen. Jeg ønsker å starte samarbeid med en egnet butikk i Oslo også, og har foreløpig siden på Facebook; Oslo Kalkmaling. I tillegg driver jeg også Facebooksidene:

Malestua i Rakkestad og Kalkmaling Norge. 

Har du butikk i Oslo og ønsker samarbeid, ta gjerne kontakt. 

Det kan være bruktbutikk, men også interiørbutikk eller gjerne en nisjebutikk som trenger flere kunder.  

Nettbutikken, tips, bilder m.m. finner du her du er nå: 

www.kalkmalingnorge.no

Jeg er ellers utdannet adjunkt og har verdens beste yrke som lærer. 

Ta del i kalkmalingsgleden du også.

 😃

Hilsen Mette Brun Oleivsgard