top of page

NORDIC CHIC KALKMALING

Nordic Chic Kalkmaling ®
Nordic Chic Kalkmaling er en brukervennlig dekorativ maling som kan brukes til å oppgradere møbler, interiør, gulv og vegger. Den er tilgjengelig i over 50 fantastiske farger som alle kan blandes med hverandre etter behov og ønske. Den gir utmerket dekning på de fleste overflater: glass, tre, stein, fliser, plast, metall, laminat, betong, stoff ... faktisk vil den dekke nesten alle overflater! 

Nordic Chic kalkmaling er en vannbasert mineralmaling med høyt kalkinnhold. Den har en matt, kalkaktig overflate som ikke smitter av. Nordic Chic kalkmaling er slitesterk, men den vil kunne trekke til seg fuktighet og derfor anbefaler vi at du forsegler den med Nordic Chic wax eller Nordic Chic Topcoat. Dersom du vil bruke Nordic Chic kalkmaling i våtrom, anbefaler vi Nordic Chic Topcoat. Vi har også Nordic Chic® Outdoor & More som allerede har forsegling i seg og ikke trenger ytterligere sealer. Denne er ypperlig til vinduer, dører, hagemøbler, kjøkkeninnredning og våtrom.

Nordic Chics maling er EU-miljømerket og laget av helt naturlige ingredienser. Det har ingen VOC, den er miljøvennlig og inneholder ingen løsningsmidler. Den har MAL kode 00-1 og er ekstremt miljøvennlig. Vår maling inneholder ikke akrylater, fungicider eller kopolymerer. Den egner seg derfor svært godt for astmatikere, allergikere og på soverom, og egentlig i alle rom og for alle. 

 

Vårt mål
Vårt mål er å tilby den beste kundeservice og miljøvennlige produkter som oppfyller høyeste standarder og kvalitetsstandarder. Og vi arbeider hele tiden med å dele ideer med våre kunder for å forynge og pusse opp møbler. Vi står for kvaliteten på alle produktene vi selger, og ser frem til å hjelpe deg med å møte dine kreative behov for å fortrylle hjemmet ditt.

Nordic chic Kalkmaling kan brukes til å oppnå alle interiør stiler.

Kjøpsbetingelser Kalkmaling Norge AS NO 931095765 MVA

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpsvilkår. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning). Det viktigste for oss er fornøyde kunder, vi er glade for tilbakemeldinger og vil gjøre vårt beste for å legge til rette for en god handel. Ikke nøl med å ta kontakt på kontakt@kalkmalingnorge.no hvis du har noe på hjertet!

For øvrig skal ethvert kjøp av Kalkmaling Norge sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt:

PRISER

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er pris på varer, mva og frakt.

Ved pakketilbud gjelder ikke prisene dersom en eller flere komponenter tas ut av pakketilbudet. Vi tar forbehold om skrivefeil.

BETALING

Vi har flere betalingsalternativer, slik at du som kunde kan velge det som passer deg best:

Vipps: Fullfør ordren i handlekurven, og velg alternativet for betaling med Vipps. 

Kort (VISA og Master): Ved kortbetaling benytter vi profesjonelle leverandører som følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Vi oppbevarer ikke, og kan heller ikke se, dine private kortopplysninger. Vi gjør oppmerksom på at banken din vil kunne kreve bruk av BANK-ID ved betaling, så du må ha brikken din eller mobilen klar. Vi anbefaler BANK-ID på mobil. 

FRAKT- OG EKSPEDISJONSGEBYR

På bestillinger tilkommer porto, men ingen ekspedisjonsgebyr.

Hvis du vil hente varene i Rakkestad, er det selvsagt fraktfritt. 

VED MOTTAK AV PRODUKTENE

Etter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss på kontakt@kalkmalingnorge.no  hvis noe er galt, og vi vil hjelpe deg. Mottar du en pakke som er ødelagt i transport, bør du nekte å ta i mot den fra transportøren.

GARANTI OG REKLAMASJON

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. Snekkerudbua kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller omlevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen.

Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer, utenom frakt og gebyrer. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: kontakt@kalkmalingnorge.no eller på telefon: 450 25 540 og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres.

For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av kunden. Kunden har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Ved retur skal skjema for angrerett fylles ut. Dette skjemaet fikk du lenke til i ordrebekreftelsen eller du kan laste det ned her. https://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=forms&id=12  

ERKLÆRING OM PERSONVERN

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, bilde, telefonnummer eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over disse opplysningene. Vi samler ikke inn andre opplysninger enn de du selv deler med oss. Vi har ikke tilgang til, og lagrer derfor heller ikke betalingsopplysninger som du deler med våre leveranser av slike tjenester. Har du ytterligere spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du også kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.

Tusen takk for handelen og velkommen tilbake til www.kalkmalingnorge.no 

Faktura- , og returadresse:

KALKMALING NORGE AS
Levernesveien 60
1894 Rakkestad

Kundeservice: +47 450 26 540 (kl. 8-16 på hverdager).

E-post: kontakt@kalkmalingnorge.no

 

Telefon

45026540

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page